Om dig

Om dig


Du er glad for at være udenfor, men ellers kræver det ikke de store forudsætninger at have en have i Hørret. Der er plads til haveelskere på alle niveauer. Man kan nogen gange føle, at man ikke helt ved, hvad man går i gang med, hvis man ikke har haft sin egen have før. Og det er helt okay. Det vigtigste er, at du har lysten. Så har vi pladsen.


Der er ikke to haver i Hørret, der er ens, og der lige så mange måder at bruge sin have på, som der er havelejere her.
Hans havde aldrig haft en have før, men var en af de første, der meldte sig og sagde, at det med have kunne han godt tænke sig at prøve. Bare for lige at se, om det var noget for ham. Det var det åbenbart, for nu fem år senere er han her stadig flere gange om ugen, og har lært en del mere om grøntsager, planter, buske og insekter.


Andreas kommer her med sin kone og to drenge og ved utroligt meget om havebrug. Andreas dyrker sine haver (ja han har flere) efter permakulturprincipperne. Han underviser i permakultur, og deler gerne ud af sin store viden, så her kan man altid komme og spørge og blive inspireret, hvis man har lyst til at lære om den måde at dyrke jorden på.


Tove, der er pensionist og har nabohaven til Andreas dyrker derimod sin have mere traditionelt og har stor succes med det. Her kan man godt være heldig at få lov til at smage nogle meget lækre jordbær.


Der er gruppen af unge studerende, der dyrker mere ukrudt end grøntsager, men nyder at have et fristed, hvor der er plads til at trække frisk luft, nyde den fantastiske natur og tænde et bål.


Det kan være, at du passer ind i en af de kategorier, men det kan også være, at du finder din helt egen måde at have en have på – og det kan også sagtens være, at det udvikler sig undervejs. Det er bare at gøre det. Tag evt. et par venner eller noget familie i hånden og gør det sammen, så kan være nemmere at starte.Noget af det som folk sætter pris på ved at have den samme have flere år i træk er muligheden for at dyrke andet end etårige grøntsager. Her er der mulighed for både at plante bærbuske, frugttræer og flerårigeplanter, så man ikke skal begrænse sig.Lejenkoekkenhave.dk

Hørret Byvej 18

8320 Mårslet

Tlf: 28 92 34 25

E-mail: lejenkoekkenhave@hotmail.com